De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 28 januari 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 

Alles over de euro 
Het huwelijk van de prins en Máxima 
Het Jaarboek 2001 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Rampoefening in Gouda Rampoefening in Gouda
In sporthal de Mammout in Gouda zijn zaterdag zo'n 190 slachtoffers en evacués van een milieuramp opgevangen. Gelukkig ging het hier om een grootschalige oefening.
Groot tekort huizen gehandicapten
Nederland heeft een schrijnend tekort aan aangepaste woningen met voorzieningen voor gehandicapten. Op korte termijn moeten vele honderden speciale huizen met zorgvoorziening, toezicht en begeleiding worden ingericht.

SLAPELOZE NACHTEN
Prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta hebben soms slapeloze nachten van de zorgen en zenuwen over hun huwelijksdag. Maar uiteindelijk zullen ze toch van hun huwelijk genieten.
SLAPELOZE NACHTEN
Vanaf vandaag alleen nog betalen met euro's
Nederland heeft gisteren definitief afscheid genomen van de gulden als wettig betaalmiddel. Vanaf vandaag kunnen we hier alleen nog maar met de euro betalen.

Fortuyn: Sluit drugskoeriers op in kooien
Leefbaar Nederland-lijsttrekker Pim Fortuyn vindt dat het cellentekort kan worden bestreden door op Schiphol opgepakte drugskoeriers op te sluiten in grote kooien.
Actrice Ellen Vogel 80 jaar Actrice Ellen Vogel 80 jaar
Geflankeerd door haar kleinkinderen Alexandra en Roderick is actrice Ellen Vogel het stralende middelpunt van een surpriseparty ter gelegenheid van haar tachtigste verjaardag.
Autodief (26) zwaargewond
Een 26-jarige autodief is zaterdag in zijn woonplaats Utrecht ernstig gewond geraakt toen hij de macht over het stuur verloor.

Laatste borrel in Nederland
Nog even een laatste borreltje op vaderlandse bodem. Uitgezwaaid door familie en geliefden vertrokken de 92 militairen, de hoofdmoot van de Nederlandse Afghanistan compagnie, vervolgens afgelopen zaterdag naar Kaboel.
Laatste borrel in Nederland
VVD-congres wijst Dijkstal officieel aan als lijsttrekker
Hans Dijkstal is door het VVD-congres officieel aangewezen als lijsttrekker. Een poging van enkele VVD-afdelingen om de populaire minister van Financiën Gerrit Zalm op de tweede plaats te krijgen ten koste van vice-premier Annemarie Jorritsma werd gesmoord.

Jongen (13) redt vader van ongeluk
Een 13-jarige jongen uit Hoorn heeft een ernstig verkeersongeluk bij het Friese Kornwerderzand weten te voorkomen. De kordate tiener zat bij zijn 50-jarige vader in de auto toen deze plotseling een epileptische aanval kreeg.
'VVD verkeert in grote verwarring' 'VVD verkeert in grote verwarring'
PvdA-partijvoorzitter Koole vindt dat coalitiepartner VVD met de Tweede-Kamerverkiezingen in het zicht een partij is geworden, die in grote verwarring verkeert. Volgens de sociaal-democraat scheppen de liberalen op veel punten, zoals het asielbeleid, geen duidelijkheid over hun positie. "Ik weet niet meer goed waar deze partij voor staat", aldus Koole afgelopen weekeinde in gesprek met Radio 1.
Dijkstal geeft PvdA schuld falende wao
VVD-leider Dijkstal schuift de schuld van het falende wao-beleid, waar de magische grens van een miljoen arbeidsongeschikten in zicht is, volledig in de schoenen van de PvdA.
Dijkstal geeft PvdA schuld falende wao

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.