De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 5 december 2001  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Nieuwe blessuregolf overspoelt Feyenoord

Van onze speciale verslaggever

   
 

ROTTERDAM - Feyenoord is door een nieuwe reeks blessures getroffen. Voor de UEFA-Cupreturn van morgenavond tegen SC Freiburg zijn Cristian Gyan en Bonaventure Kalou in ieder geval niet inzetbaar, terwijl het meespelen van Brett Emerton nog dubieus is. Gyan kampt met liesklachten en Kalou moet van de dokter met maagklachten het bed houden. Emerton haakte gistermorgen tijdens de laatste training met een spierblessure af voor de trip naar Duitsland.

Aangezien ook Jan de Visser, Pieter Collen, Tininho, Jean-Paul van Gastel en Ramon van Haaren niet van de partij kunnen zijn, hoopt trainer Bert van Marwijk vandaag toch met voldoende fitte spelers naar het Zwarte Woud af te reizen. Noodgedwongen doet hij weer een beroep op de jeugdspelers Civard Sprockel, Glenn Loovens en Saïd Boutahar.

Een lichtpuntje bij alle malheur is de rentree van Patrick Paauwe. De middenvelder is volledig hersteld van de hamstringblessure die hem enkele weken aan de kant hield. Ook Pierre van Hooijdonk staat weer in de spits. Feyenoords topscorer heeft namelijk zijn door de UEFA opgelegde schorsing van drie wedstrijden erop zitten.

Bij SC Freiburg zijn de zorgen inmiddels ook toegenomen. De ploeg van trainer Volker Finke stapelde de laatste weken verlies op verlies, met de uitschakeling voor de beker tegen Darmstadt als dieptepunt. Weliswaar viert de jonge verdediger Sebastian Kehl morgenavond zijn rentree, maar daar staat tegenover dat Kondé en Diarra ontbreken door respectievelijk een gebroken middenvoetsbeentje en een kapot jukbeen. Tevens is Kruse niet speelgerechtigd. De Duitsers hebben liefst honderd man extra politie ingezet om de Feyenoord-fans in bedwang te houden.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 5 december 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.