De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 23 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Elite Model Look 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Duik in de tomatenpuree Duik in de tomatenpuree
Twee Spaanse jongens hebben zich goed voorbereid op het jaarlijkse tomatengevechtin de stad Bunol. Compleet met duikbril en snorkel duiken ze in de tot puree gestampte vruchten.
Snelle start van missie Macedonië
Snelle start van missie Macedonië
De NAVO is voortvarend van start gaan met de missie Essential Harvest, waarvoor de 19 lidstaten gisteren het groene licht gaven. Een Frans contingent arriveerde gisteren al in Macedonië, waar de vredesmacht van in totaal 3500 man moet gaan toezien op de ontwapening van etnisch-Albanese rebellen. De NAVO verwacht volgende week te kunnen beginnen met deze taak.

Meisje doelwit van roofvogel Meisje doelwit van roofvogel
Een jonge adelaar heeft op het strand van Hampton in de Amerikaanse staat New Hampshire een aanval uitgevoerd op de driejarige Kayla Finn. De kleuter liep daarbij gelukkig geen verwondingen op.
Wereldrecord-houder langste haar overleden Wereldrecord-houder langste haar overleden
De man met het langste haar ter wereld is op 77-jarige leeftijd in het noorden van Thailand overleden. Op de dag van zijn overlijden mat de haardos van het Hmong-stamhoofd Lu Seng La 5,79 meter. Dat heeft het Japanse persbureau Kyodo gisteren gemeld, op basis van berichten in Thaise media. De wereldtitel blijft wel in de familie: de 88-jarige broer van het stamhoofd heeft een haardos van 5 meter.

ETA-leden opgepakt
De Baskische regionale politie Ertzaintza heeft gisteren het ETA-commando Buruntza opgerold.
Mette-Marit erkent 'wild' verleden
De toekomstige Noorse kroonprinses Mette-Marit Tjessem Hoiby, die zaterdag in het huwelijk zal treden met kroonprins Haakon, heeft iedereen op een persconferentie in Oslo verrast door te spreken over haar losbandige verleden.
Mette-Marit erkent 'wild' verleden
Groen licht voor Macedonië-missie
De 250 Nederlandse militairen van de luchtmobiele brigade die de komende maand meedoen aan de 3500 man sterke NAVO-vredesmissie in Macedonië, vertrekken aanstaande zondag naar de Balkan-republiek.

Zeven Palestijnen gedood in Israël
Oplaaiend geweld en zeven Palestijnse doden hebben een schaduw geworpen over de mogelijke ontmoeting tussen de Palestijnse leider Jasser Arafat en Israëls minister van Buitenlandse Zaken, Sjimon Peres.
"Mariah dronk dag en nacht"
Nu kan de ware achtergrond van Mariah Carey's recente zelfmoordpoging en geestelijke inzinking onthuld worden: ze was op weg alcoholiste te worden! De sexy zangeres had dagen en nachten bijna non-stop gedronken tot zij volledig instortte.
Staat helpt gestrande reizigers Paramaribo
De KLM en Martinair zijn bezig met de voorbereiding van een mini-luchtbrug om de ruim 800 in Suriname gestrande passagiers naar ons land terug te halen.

Illegalen Maleisië krijgen met de stok
Maleisië hoopt de toeloop van illegale immigranten met stokslagen te kunnen indammen. De immigratiewet zal daartoe worden veranderd.
Britney schakelt Ferrari uit
Britney Spears heeft een Ferrari stukgereden. De Amerikaanse popster, dat gewend is in een automaat te rijden, had de sportauto ter waarde van circa acht ton geleend bij een verhuurbedrijf. Bij een snelheid van zo'n 140 kilometer per uur schakelde zij in de tweede versnelling, aldus de online-informatiedienst Dotmusic. Spears is bereid de tienduizenden guldens te betalen die de reparatie zal kosten.
Britney schakelt Ferrari uit
Joh. Enschedé drukt Nobelprijszegels Joh. Enschedé drukt Nobelprijszegels
Joh. Enschedé in Haarlem, drukker van onder meer de Nederlandse bankbiljetten en postzegels heeft een prestigieuze serie postzegels voor Noorwegen geproduceerd.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.