De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 25 juli 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Tour de France 2001 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
 
  Zangeres Diana Krall
bedreigt huwelijk
van Clint Eastwood

   
 

AMSTERDAM - De 71-jarige CLINT EASTWOOD is verliefd geworden op de 35-jarige jazz-zangeres DIANA KRALL. En dit betekent dat zijn huwelijk met de 36-jarige tv-reporter DINA RUIZ na vijf jaar nu op de klippen lijkt te lopen. Clint Eastwood is een groot jazzliefhebber en stond er onlangs op dat voor zijn films Midnight in the Garden of Good and Evil en True Crime de songs gebruikt werden van Diana Krall.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 14kb)
DIANA KRALL
Eastwoods liefde voor jazz openbaarde zich ook in zijn film PLAY MISTY FOR ME waarin hij een dj speelt die achtervolgd wordt door een stalkster die geobsedeerd is door hem. En enige van de meest indringende scènes uit die film werden opgenomen tijdens een jazzfestival.

Gisteravond zei een goede bron: "De vrienden van Clint en zijn vrouw Dina geven Diana Krall de schuld ervan dat het huwelijk van Clint en Dina nu in gevaar is." Clint trouwde in 1996 met Dina en zij hebben samen een vierjarige dochter Morgan. Ruiz stopte al gauw na haar huwelijk met haar tv-werk om maar tijd te kunnen besteden aan haar dochtertje en haar man.

Geruchten

Maar komende herfst zal zij terugkeren op het scherm in een nieuwe serie afleveringen van Candid Camera. Een van haar vrienden zei gisteravond: "Ja, ik heb de geruchten gehoord en ik hoop dat het niet waar is. Ik zag Clint en Dina een paar weken geleden nog en zij maakten een heel gelukkige indruk." Maar een vroegere collega van Ruiz beweerde dat er allang geruchten de ronde doen over de huwelijksproblemen en spanningen tussen Eastwood en Dina. "Clint en Diana brachten al heel veel tijd samen door. Ze hebben de liefde voor de jazz gemeen. De relatie is de laatste weken veel intenser geworden."

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 14kb)
Clint Eastwood (Foto: AP)
Clint Eastwood heeft bij meerdere vrouwen nu in totaal zeven kinderen. Dina Ruiz zou het huis van Eastwood al verlaten hebben met hun dochtertje. De perschef van Eastwood ontkende dat de ster huwelijksproblemen heeft. Een woordvoerder van Diana Krall zei: "Ze zullen altijd vrienden blijven, maar nooit een stel worden."

Maar men kan zich afvragen of Dina Ruiz daar genoegen mee neemt. Haar voorgangster in Eastwoods leven, actrice Frances Fisher, hoorde het nieuws op tv. Eastwood, zo werd daar onthuld, zou tegen zijn vrouw hebben gezegd dat hij wegging voor een golfweekeinde. In werkelijkheid was hij dat weekeinde samen met Diana Krall.

Fisher, die de sol speelde van Kate Winslets moeder in Titanic, was geschokt. Tot de andere ex-en van Eastwood behoren het ex-model Maggie Johnson, met wie hij 31 jaar was getrouwd. Clint wilde in dit huwelijk aanvankelijk geen kinderen, maar na vijftien jaar kreeg het paar er toch twee: Kyle en Alison.

Wrede man

Eastwood kreeg ook een liefdesbaby van actrice Sondra Locke, die in veel van zijn films speelde. Hoewel Eastwood en Locke dertien jaar een relatie hadden, trouwden zij nooit. Sondra zegt dat zij in die periode tweemaal abortus liet plegen. De relatie eindigde in een rechtszaak. Locke beweerde daarbij dat Eastwood een 'wrede man' was, die haar op een dag dumpte en letterlijk op straat zette. Zij moest onmiddellijk het huis verlaten waar zij woonde, terwijl Eastwood haar altijd had gezegd dat het haar woning was.

Eastwood kreeg daarna een kind bij Frances Fisher met wie hij vijf jaar een verhouding had. Clint heeft ook nog twee kinderen uit een relatie die hij in de jaren tachtig had met een stewardess Jacelyn Reeves.

Eastwood heeft na een periode waarin hij vooral schitterde in zogenaamde spaghetti-westerns het respect afgedwongen van de filmwereld voor zijn carrière als regisseur en acteur. Zo kreeg hij onder meer veel waardering voor zijn regie van de film Bird, over het leven van jazzlegende Charlie Parker. Vorig jaar toen Clint zijn 70e verjaardag vierde bij het Deauville Filmfestival trad daar Stacey Kent voor hem op. Maar nu heeft hij niet alleen zijn hart verloren aan de jazzmuziek maar ook aan jazz-zangeres Diana Krall.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 25 juli 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.