De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 22 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Woonlasten in uw gemeente 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Souvenirs 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
De Krant
Toelage Máxima ƒ1,38 miljoen
Máxima Zorreguieta krijgt als ze straks getrouwd is met prins Willem-Alexander, een jaarlijkse toelage van tenminste 1.387.000 gulden. Dit blijkt uit de reactie van premier Kok op een groot aantal vragen van de Tweede Kamer over de Toestemmingswet voor het koninklijke huwelijk.
Oude man zo sterk als jonge vrouw
Gezonde mannen van 75 jaar bezitten nog bijna zeventig procent van hun oorspronkelijke spierkracht en zijn daarmee ongeveer even sterk als jonge vrouwen. Dat stelt dr.ir. Liek Voorbij van de TU Delft in een tijdschrift voor praktisch onderzoek naar ergonomie.
Oude man zo sterk als jonge vrouw
Succes renovatie A10
leidt tot navolging
Succes renovatie A10<BR>leidt tot navolging Het uitblijven van enorme files op de ringweg A10 in Amsterdam heeft grote gevolgen voor de toekomstige wegenaanleg in Nederland. Het renoveren krijgt daarom navolging.
Eindrapport schokt Kamer
De Tweede Kamer en het kabinet hebben geschokt en vol ongeloof gereageerd op het eindrapport van de commissie-Alders over de cafébrand in Volendam waarin staat dat de gemeente, café-eigenaren en de rampenbestrijders allen faalden.
Chaos door draaiorgel
Het Friese draaiorgel Grote Dorus is gisterochtend in duizenden stukjes uiteengespat na een ongeluk op de snelweg A32, ter hoogte van het Friese Oldeholtwolde. De schade bedraagt volgens de politie enkele honderdduizenden gulden. De ravage is waarschijnlijk te wijten aan de orgeleigenaar.
Chaos door draaiorgel
Feestje bij slaan van laatste gulden Feestje bij slaan van laatste gulden
Minister Zalm (Financiën) trekt een gek gezicht, terwijl de 12-jarige ontwerper van de allerlaatste gulden Tim van Melis uit Gemert naast hem glundert. Samen sloegen zij gisteren de allerlaatste gulden bij de Koninklijke Munt.
Michael (8) beroofd van zijn puppy
Michael Lagerweij (8) uit Vleuten is de wanhoop nabij. Zijn drie maanden oude hondje Snuf, dat hij voor zijn verjaardag had gekregen, is op een parkeerplaats gestolen. De hond is gestolen door twee vrouwen.
Michael (8) beroofd van zijn puppy

Cola erg geliefd
Nederlanders hebben vorig jaar bijna anderhalf miljard liter frisdrank gedronken.
Cocaïnesporen in koninklijke loge Britse racebaan
Koningin Elizabeth II wordt in de koninklijke loge op de Britse racebaan van het wereldberoemde Ascot omringd door drugsgebruikers.

Internet via glasvezelnet
Wil internet in Nederland werkelijk tot ontwikkeling komen dan zal elk huishouden moeten worden aangesloten op het glasvezelnet. Zelfs het snelle ADSL is op den duur geen oplossing.

vr 22 juni 2001