Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
di 8 mei 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  De Goey slachtoffer van
schoonmaak bij Chelsea

   
 

LONDEN - Bij voetbalclub Chelsea is men bezig met een grote schoonmaakoperatie. Voorzitter/eigenaar Ken Bates liet bij Sky Sports weten dat Frank Leboeuf (33), Albert Ferrer (30) en Ed de Goey (34) mogen vertrekken bij de Blues. Zowel De Goey als zijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk, onthoudt zich van commentaar.

De Goey is onder trainer Ranieri op de bank beland. De Gouwenaar werd gehaald door Ruud Gullit en heeft nog een tweejarig contract. "Dat hij op de bank zit, is geen reden weg te gaan. Hij tekende dat contract met zijn volle verstand", aldus Lagendijk.

De Goey en Lagendijk zijn wel verbaasd over het bericht. "Maar ik zeg niets, want dan hang je jezelf op in Engeland", verklaart de manager. "Directeur Colin Hutchinson heeft een goed contact met de spelers en als er wat is, meldt hij dat keurig. Wij hebben niet gehoord dat Ed weg moet. Hutchinson vertelde juist dat Ed zo'n voorbeeldige prof is."

De Londense club is bezig aan een teleurstellend seizoen, waarin alleen nog een plaats in de UEFA Cup kan worden gehaald. De clubleiding wil de verouderde selectie drastisch verjongen in een poging de aansluiting met de top te hervinden. "We kunnen het ons niet veroorloven in de subtop te spelen", bitste Bates.

Saillant is dat Jerrel Hasselbaink daarover onlangs zijn bezorgdheid uitsprak. In het Champions League-magazine zei de succesvolle spits onder meer: "Chelsea heeft een oude ploeg, we moeten oppassen dat de ploeg niet te oud wordt" en "Ik heb de verkeerde ploeg uitgekozen". Daarop werd hij op het matje geroepen bij Hutchinson.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 8 mei 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.