Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
di 8 mei 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   F I N A N C I Ë L E   T E L E G R A A F 
 
ACTUEEL FINANCIEEL NIEUWS: WWW.DFT.NL
  Herstart EuroStockMaster

Van een onzer verslaggevers

   
 

AMSTERDAM - Er is goed nieuws en slecht nieuwes voor de deelnemers aan het beursspel EuroStockMaster. Maar het belangrijkste nieuws is dat het beursspel helemaal opnieuw gaat beginnen op woensdag aanstaande! De eerste week van het spel heeft de techniek de organisatie namelijk geheel in de steek gelaten.

"Onze servers raakten overbelast en er waren daardoor ontzettend veel problemen. Mensen konden geen orders plaatsen, ze moesten heel lang wachten, orders kwamen verkeerd door. Het was een chaos", aldus een woordvoerster van EuroStockMaster die de hele gang van zaken diep zegt te betreuren. "Maar nu zijn alle problemen weer opgelost en we hebben er allemaal heel hard aan gewerkt. Er is een server bijgeplaatst en nu kunnen we alles weer verwerken. Alle deelnemers hebben van ons bericht via e-mail gekregen. "

Besloten is om het hele beursspel van voren af aan te beginnen, met als nieuwe startdatum woensdag aanstaande. Zodra de beurzen opengaan kan iedereen, dus niet alleen de Nederlandse deelnemers, weer beginnen met het opgeven van zijn of haar orders. De einddatum is daarom ook een week verplaatst en de laatste dag waarop de deelnemers kunnen handelen is nu vastgesteld op 4 juli. Alles staat ook op de homepage www.EurostockMaster.com.

Met ingang van woensdag is dus iedereen weer helemaal terug bij af. Alle orders van de afgelopen week worden gewoon doorgehaald alsof ze niet gedaan zijn. Iedereen kan weer fris van start met de fictieve EUR100.000 euro. Dat is natuurlijk slecht nieuws voor degenen die al op een leuke winst stonden. "Er was een deelnemer die in een week al bijna EUR15.000 winst had gemaakt, dus voor hem is het wel zuur", geeft de woordvoerster toe. "Maar voor iedereen die op verlies staat is dit weer beter nieuws. Men kan met een schone lei beginnen en hoeft dus geen eerder verlies goed te maken."




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 8 mei 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.