Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
di 24 april 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Versleijen weg bij VVV

Van onze Telesportredactie

   
 

VENLO - Trainer Jan Versleijen vertrekt aan het einde van dit seizoen bij VVV. De 45-jarige Versleijen trekt daarmee zijn conclusies uit het teleurstellende seizoen. VVV staat momenteel op de achttiende plaats in de Toto Divisie en verloor na de winterstop negen wedstrijden op rij.

"De slechte resultaten vormen de belangrijkste reden voor deze stap. Maar ook het uitblijven van voortgang in de reorganisatie heeft een rol gespeeld bij het nemen van mijn beslissing", aldus Versleijen

VVV is in de problemen gekomen doordat de nieuwbouwplannen van stadion De Koel vertraging hebben opgelopen, onder meer door een gebrek aan medewerking van de lokale overheid. VVV heeft nu de hoop gevestigd op een spoedige renovatie van de vervallen thuisbasis. De gemeente Venlo is echter niet scheutig met het beschikbaar stellen van de zes miljoen gulden, die daarvoor nodig is. Momenteel onderzoekt een zogenaamde commissie van wijze mannen, met daarin KNVB-bondsvoorzitter Jeu Sprengers, de levensvatbaarheid van betaald voetbal in Venlo.

De problemen met het stadion beperken de commerciële groei van VVV, waardoor de club voorlopig geen kans ziet om de aflopende contracten met de basisspelers Krist Porte, Chima Onyeike, Jan Martens en Stephan 't Hart te verlengen. Ook heeft de club momenteel geen middelen om vervangers aan te trekken voor de vertrekkende aanvoerder Jan van Raalte en aanvaller Michael Evans.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 24 april 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.