Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
vr 20 april 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  PSV wisselt achterhoede

Van onze Telesportredactie

   
 

EINDHOVEN - Vanwege de interland Nederland-Cyprus komt PSV vanavond al in actie tegen RKC. De regerend landskampioen, al sinds de tweede speeldag ongeslagen in de eredivisie, is met elf punten voorsprong op Feyenoord nog enkele wedstrijden verwijderd van de titelprolongatie. Het duel is ook voor de streekgenoot uit Waalwijk belangrijk met het oog op plaatsing voor Europees voetbal. RKC, dat vanavond weer beschikt over de herstelde middenvelder Zjelko Petrovic, bezet momenteel de beroemde vijfde plaats, twee punten boven Vitesse.

PSV trapt in het stijf uitverkochte Philips-stadion om 20.00 uur opnieuw met een gewijzigde achterhoede af. Jan Heintze heeft last van zijn kuit en Yuri Nikiforov wordt geplaagd door een enkelblessure. André Ooijer is weer uit het gips, maar het is twijfelachtig of hij dit seizoen nog aan spelen toekomt. Op het het middenveld keert Johann Vogel na zijn schorsing terug.

PSV: geblesseerd: Ooijer, Lodewijks, Heintze en Nikiforov. RKC: geblesseerd: Govedarica, Heeshakkers, Nwakire, De Graef.

FC Utrecht-Willem II

Zowel FC Utrecht (zevende op de ranglijst) als Willem II (één plaats lager) heeft nog een kleine kans op Europees voetbal. Bij FC Utrecht ontbreekt Reinier Robbemond door de sleutelbeenbreuk, die hij opliep in het duel met FC Twente. Bij Willem II keert Kew Jaliens terug van een schorsing.

FC Utrecht: geblesseerd: Groenendijk en Robbemond. Geschorst: Van der Gaag. Willem II: geblesseerd: Shoukov. Geschorst: Victoria.




 


vr 20 april 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.