Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
di 3 april 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De verloving
Fiscus 2001 
Scorebord 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Bergkamp mist Valencia
   
 

LONDEN - Dennis Bergkamp kampt met een ontsteking in de achillespees. Hij mist daardoor voor Arsenal in elk geval het duel met Valencia morgen in de kwartfinales van de Champions League. Ook de wedstrijd zondag tegen Tottenham Hotspur in de halve finales van de FA Cup moet hij vrijwel zeker aan zich voorbij laten gaan.

"Ik heb geprobeerd een beetje hard te lopen, maar dat ging van geen kant", aldus Bergkamp, die afgelopen weekeinde ontbrak bij de 2-0 zege op de Spurs. "Juist in deze zware periode was ik graag bij de ploeg geweest. Maar ik moet waarschijnlijk nog een paar dagen of zelfs een paar weken geduld hebben. Heel teleurstellend allemaal."

• Dick Jol is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor de wedstrijd morgen tussen Arsenal en Valencia in de kwartfinales van de Champions League.

• Manchester United maakt goede tijden door. De Engelse nummer één zag de winst tussen 13 juli 2000 en 31 januari 2001 met 42 procent stijgen tot 62,5 miljoen gulden. De kaartverkoop nam toe, nadat de stadioncapaciteit was uitgebreid van 55.300 naar 67.700 plaatsen. De sponsorinkomsten liepen op tot bijna 40 miljoen gulden.

• De Schotse international Colin Hendry moet zich bij de FIFA-tuchtcommissie verantwoorden. De ervaren verdediger, die twee keer scoorde, zou in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino (4-0) een tegenstander een elleboogstoot hebben gegeven. De tuchtcommissie is op basis van tv-beelden gestart met een onderzoek.




 


di 3 april 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.