De Krant 
Voorpagina
Binnenland
Buitenland
Sport
Financiën
TelegraafNet 
Autospeurder
Weerkamer
Vacatures
Vertel.nl
El Cheapo
ChatWeb
Veilinghal
Deze week 
Reiswereld
i-Mail
Auto
Cinema
Specials 
De Oscars
PC Thuis
Calculator
Model Look
Het Jaar '99
Souvenirs
Opinie 
Hoofdartikel
Reageer!
De Sterren 
Per week
Chinese
Lente
Service 
Archief
Scorebord
Bel & Mail
Avonturier
Huizenkrant
Info 
Hier werken
Over de site
Tarieven
Abonneer mij
Jaarverslag
Mail ons
Strips 
Zodiak
Dilbert

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

De Telegraaf-i - Wereld
woensdag 17 mei 2000
Mick Jagger betaalt Luciana meer dan Jerry
Mick Jagger, die dezer dagen in Amsterdam was, zal een aanzienlijk bedrag moeten betalen aan het Braziliaanse fotomodel Luciana Morad, die zoals hij heeft toegegeven, de moeder is van zijn zoontje Lucas, die een jaar geleden is geboren.
Teruggave voorsteden opgeschort
De Israëlische premier Ehoed Barak heeft zijn met veel moeite door het parlement geloodste besluit om drie voorsteden van Jeruzalem volledig aan de Palestijnen over te dragen opgeschort.
Nieuw offensief Tamil Tijgers
Na een pauze hebben de Tamils het offensief in Sri Lanka hervat. Met zwaar artillerievuur bestookten de rebellen de stad Jaffna.
Wiranto definitief uit regering
De Indonesische ex-generaal Wiranto, formeel geschorst, zal niet terugkeren als minister in het kabinet van president Wahid.
Kittenskwartet al jong op reis
Vier kittens kwamen dinsdag in het Engelse Chester aan, nadat zij in hun vaderland Italië per ongeluk in een container waren beland.
Cuba laat weer dissident vrij
Cuba heeft opnieuw een prominente dissident uit de gevangenis ontslagen. Marta Beatriz Roque (55) is de tweede politieke gevangene die in een week tijd de celdeuren zag opengaan.
Enorm waterbassin ontdekt
Een Australisch mijnbedrijf heeft gisteren gezegd een ondergronds waterreservoir te hebben ontdekt dat groot genoeg is om aan de behoefte van een grote stad minstens 4000 jaar lang te voldoen.
Vlaamse arts voert
fatale liposuctie uit

Een Vlaamse huisarts is opgepakt omdat een 31-jarige patiënte van hem is overleden aan de gevolgen van een liposuctie die hij bij haar had verricht.
Patten belooft beter
beheer hulpgelden EU

De EC wil het beheer van haar steunprogramma's flink gaan verbeteren, zodat het niet langer mogelijk is dat hulpgelden verkeerd terecht komen.
Lintje voor Liz Taylor en Julie Andrews
Allebei werden ze geboren in Groot-Brittannië, groeiden ze uit tot sterren van het witte doek en kregen ze gisteren een hoge koninklijke onderscheiding. Elizabeth Taylor mag zich nu Dame Commander of the Order of the British Empire noemen.
Scheldpartij Le Pen en rapper in gevecht ontaard
De extreem-rechtse Franse politicus Jean-Marie Le Pen van het Front National (FN) en de populaire uit Kaapverdië afkomstige rapper Stomy Bugsy zijn elkaar in de haren gevlogen aan boord van een vliegtuig op weg naar Straatsburg.
TerugVoorpaginaBinnenlandBuitenlandSportFinanciën

© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl