Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

dinsdag
4 januari 2000
 

[Telegraaf]
[I-Pay met SET]
[V & L informatica]
[Cybercard]
[Vacatures]

Hans van Breukelen verder bij Utrecht

UTRECHT, dinsdag

Het contract van Hans van Breukelen als manager technische zaken bij FC Utrecht is omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. De oud-doelman is in de huidige functie voor het derde achtereenvolgende jaar actief bij de club.

Voorzitter Herremans maakte dit gisteren bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Utrecht. Hij meldde ook dat de spelerscontracten van Patrick Zwaanswijk (2004), Rodney Cairo (2003) en Hendrik van Beelen (2001) waren opengebroken en verlengd.

Ook de trainers Frans Adelaar, Foeke Booy, John van Loen en Gerrit Plomp kunnen langer bij de club blijven. De onderhandelingen met de meesten van hen zijn in een vergevorderd stadium. Oud-speler Koos van Tamelen wordt aan de technische staf toegevoegd. Hoofdcoach Mark Wotte vertrekt aan het einde van dit seizoen.

• Jan Brouwer heeft zijn functie als algemeen manager bij RBC neergelegd. Hij had het niet meer naar zijn zin bij de Toto-Divisieclub, die naar zijn mening anders geleid moest worden. "Dan kan je twee dingen doen: mopperen of opstappen", aldus Brouwer. Voorzitter Jan Pollemans en secretaris Joop la Lau zullen de werkzaamheden van Brouwer zolang waarnemen.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl