Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

dinsdag
28 december 1999
 

[Qxl]
[Cybercard]
[Vacatures]
[Telegraaf]

Sittardia als vanouds op dreef

Van onze handbalmedewerker - SITTARD, dinsdag

Alsof er ieder jaar niets anders op het spel staat dan een goede klassering op de Limburgse Handbal Dagen. Tegelman/Sittardia rechtvaardigt ieder jaar het prestigieuze toernooi dat in de plaatsen Beek, Geleen en Sittard wordt verspeeld. Het openingsduel van de landskampioen tegen het Deense Fif Kopenhagen werd een two-man-show van keeper Malik Besirevic en schutter Rutger Sanders. Acht van die treffers liet Sanders al voor de rust noteren, waarin een 7-10 achterstand door zijn toedoen werd omgebogen in een 17-14 voorsprong.

Na de pauze gaf Sittardia gas en maakte de blessure van sterspeler Morten Krampau de Denen kansloos. Met de 32-25 overwinning nam Sittardia een voorschot op de kruisfinale. Daar kon zelfs de 22-21 nederlaag in de tweede wedstrijd, tegen RV Medvescak, niets aan af doen. Sittardia moet het Limburgs onderonsje met Kuypers/BFC afwachten of het zover komt.

Voor V & L is de kans op een toppositie verkeken. De kansloze 33-24 nederlaag tegen het Noorse Viking Stavanger kreeg een jammerlijk gevolg door een nipt verlies (27-28) tegen het Tsjechische SKP Frydek-Mistek.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl