Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

dinsdag
21 december 1999
 

[Qxl]
[Telegraaf]
[Vacatures]
[Cybercard]

Tweede baby voor
Edelenbos en Oldenhof

door Jolande Westdorp - AMSTERDAM, dinsdag

De Romeo en Julia van het Nederlandse voetbal, oud-Feyenoord-directeur Nicole Edelenbos en haar partner, oud-Ajacied Maarten Oldenhof hebben een tweede kind gekregen.

Nicole Edelenbos
...zielsgelukkig met tweede kind...

De kleine Sidney Michiel, het broertje van de ruim anderhalf jaar ude Berend, diende zich afgelopen donderdag tijdens een zeer voorspoedige bevalling aan. Het piepjonge Amsterdammertje woog bij zijn komst ruim zeven pond schoon aan de haak. Moeder en kind maken het zo goed, dat zij alweer uit het ziekenhuis ontslagen zijn.

Nicole Edelenbos en Maarten Oldenhof vernoemden hun zoon naar de plaats waar hij werd verwekt. "Tijdens onze vakantie in Australië, dus met recht 'down under' en 'made in Australia'", aldus een lachende en zielsgelukkige moeder Edelenbos. "Zijn tweede naam Michiel dankt hij aan de broer van Maarten, Michiel Oldenhof."

Ook na de komst van hun nieuwste telg, blijft de Amsterdamse advocate actief in het Nederlands bedrijfsleven. Nicole Edelenbos is nu nog als ad interim-directeur verbonden aan de Nijmeegse voetbalclub NEC, maar zal daar op korte termijn afscheid nemen. "Komend jaar begin ik een aan nieuwe carrière, die niets met voetbal te maken heeft, maar waarover ik nu nog niet kan uitweiden. Door veel in de avonduren te werken en de zaken goed te plannen, kan ik mijn werk overigens prima combineren met mijn gezin."

Nicole Edelenbos kwam in de zomer van 1998 in het nieuws, toen zij vanwege haar liefdesrelatie met toenmalig Ajax-topman Maarten Oldenhof van het bestuur van Feyenoord de rode kaart kreeg. Vooral onder vrouwenorganisaties in ons land oogstte deze zet door de Rotterdamse topclub een storm aan protesten. Nicole Edelenbos hield aan haar ontslag een gouden handdruk van twee ton over en werd kort daarna door NEC binnengehaald.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl