Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

dinsdag
21 december 1999
 

[Netaspect]
[Primafoon]
[CMG]
[ABN AMRO]
[Demon]
[Eurocard/Mastercard]
[BOL]

Karin, Bart en Ruud genomineerd

door Marcel Frost

ALMERE, dinsdag

Drie van de vier overgebleven bewoners van het Big Brother-huis in Almere zijn genomineerd. Alleen Willem is opnieuw de dans ontsprongen. Karin en Ruud kregen twee stemmen tegen en Bart werd door alle andere bewoners genomineerd.

Het publiek beslist nu telefonisch wie donderdag naar huis gaat. De overige drie blijven tot en met 30 december in het huis. Dan kiest de kijker wie van hen recht heeft op de hoofdprijs van 250.000 gulden.

De TAS-groep is het eerste bedrijf dat na het vertrek van de huidige bewoners zijn intrek neemt in het BB-huis in Almere. Het IT-bedrijf huurt het pand vanaf 8 januari 48 uur lang van John de Mol Produkties om er rond de klok sollicitatietesten te houden.

De TAS-groep was anderhalf jaar geleden in het nieuws omdat zij sollicitanten in autoshowrooms ontvingen. Nieuwe medewerkers mochten meteen een bij de baan behorende auto uitzoeken en er mee naar huis rijden.

Het bedrag dat voor het huis betaald moet worden, wil het bedrijf niet bekendmaken. "Maar het is duurder dan een normaal zaaltje, dat moge duidelijk zijn", zegt een woordvoerder.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl