Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

vrijdag
3 december 1999
 

[Vacatures]
[Cybercard]
[Qxl]
[EUBOS.NL]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[PC Thuis]

Innovatieve primeur
Jumping Amsterdamn

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, vrijdag

Jumping Amsterdam beleefde gisteren de opening met diverse kleine spring- en dressuurrubrieken. Voor vanavond staat de kwalificatie voor de wereldbeker springen van morgenavond op het programma. Deze springwedstrijd op zaterdagavond zal trouwens met een uur vertraging worden uitgezonden door Eurosport.

Liefhebbers van de paardensport hoeven trouwens niet zo lang te wachten alvorens beelden van Jumping Amsterdam te zien. De organisatie heeft namelijk een heuse primeur. Het totale concours hippique zal vanaf vanavond 20.00 uur tot zondagavond 22.00 uur live te volgen zijn op internet. De camera's, die zijn opgesteld in de Europa Hal waar de wereldbeker springen (zaterdagavond) en dressuur (zondagavond) worden afgewerkt alsmede de Grote Prijs van Amsterdam (zondagmiddag), zullen het signaal direct doorgeven. De uitzendingen zullen op te roepen zijn via de homepage van Jumping Amsterdam: www.jumping-amsterdam.nl.

Overigens worden dezelfde beelden ook op breedbandkwaliteit aangeboden via UPC op www.amsterdamlive.nl. Met dit aanbod aan alle internetgebruikers loopt Jumping Amsterdam, een van de meest vooraanstaande paardensportevenement, vooruit op alle andere grote internationale concoursen. Met deze primeur bevestigt de Amsterdamse organisatie van het hippische evenement in iedere geval het imago baanbrekend en vernieuwend te zijn.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.