Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

zaterdag
27 november 1999
 

[Vacatures]
[PC Thuis]
[Cybercard]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[Qxl]

Feyenoord-duo:
Geen boete, wel een obligatie

Van onze Telesportredactie - ROTTERDAM, zaterdag

De topper Feyenoord-PSV is morgen lang niet uitverkocht. Hoewel er aan de poort van de Kuip nog kaarten verkocht worden voor clubcardhouders, luidt de verwachting dat er niet meer dan 35.000 toeschouwers komen kijken naar het duel, dat in verband met een uitzending van Canal+ al om 13.00 uur begint.

Vooral bij de Rotterdammers wordt het duel als cruciaal gezien. De landskampioen moet eigenlijk winnen om de aansluiting bij met name Ajax en PSV te houden. Verder kan de thuisploeg het morrende legioen weer aan zich binden met een klinkende zege. De schermutselingen van afgelopen week leidden er gisteren al toe, dat Jean-Paul van Gastel en Bert Konterman op de training de nodige verwensingen naar het hoofd geslingerd kregen.

Na een gesprek 's middags met het bestuur en trainer Leo Beenhakker besloot de club de boete van 25.000 gulden voor Van Gastel en Konterman kwijt te schelden. "Wij hebben onze spijt betuigd", aldus het duo. "De zaak is geëscaleerd op een manier die we zo absoluut niet hebben gewild. Daarvoor ligt Feyenoord ons te na aan het hart.'' Van Gastel en Konterman schaften als 'blijk van goede wil' een Feyenoord Premie-effect aan ter waarde van 25.000 gulden. Kees van Wonderen verklaarde zich solidair en schafte eveneens een clubpremie-effect aan.

• Topscorer Ruud van Nistelrooy, die na het duel met Cambuur last van zijn rug kreeg, is morgenmiddag in De Kuip gewoon van de partij met PSV.

Feyenoord: geblesseerd: Zoetebier. PSV: geblesseerd: Ooijer.

 






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.