Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

zaterdag
27 november 1999
 

[PC Thuis]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[Cybercard]
[Vacatures]
[Qxl]

Derde tijd Albers in Korea

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, zaterdag

De vrije training voor de eerste Formule 3 Grand Prix van Korea heeft op het 3,014 kilometer lange circuit van Changwon eenzelfde beeld opgeleverd als tijdens de Grand Prix van Macau.

De Britten Darren Manning en Jenson Button die een week geleden in Macau eerste en tweede werden, waren opnieuw de snelsten, terwijl de Gooise coureur Christijan Albers hen op de hielen zit met een derde tijd.

Albers die na een tussentijds bezoek aan Barcelona een 'wereldreis' achter de rug heeft, was weliswaar tevreden over zijn Dallara-Opel Spiess maar werd gehinderd door een koppelingsprobleem. Hij vreest echter dat Manning met zijn Dallara-TOM'S Toyota evenals in Macau superieur zal zijn. De Brit crashte overigens op hoge snelheid in een bandenstapel. "Gelukkig heeft alleen mijn trots een deuk opgelopen", zei de Engelsman.

Changwon (Kor). Tijden vrije training GP F3 Korea, koud en zonnig: 1. Manning (GBr) Dallara-TOM's Toyota 1.14,118 (gem. 147,85 km/Uur), 2. Button (GBr) Dallara-Renault 0,320, 3. Albers (Ned) Dallara-Opel 0,512, 4. Kirkaldy (GBr) Dallara-Mugen Honda 1,303, 5. Montin (Ita) Dallara-Mugen Honda 1,304.

• Vanavond wordt tijdens een gala-avond in Hotel Oranje in Noordwijk de beste Nederlandse autocoureur van de eeuw gekozen. Daarvoor zijn Toine Hezemans, Jan Lammers, Arie Luyendijk, Gijs van Lennep en Jos Verstappen genomineerd. Ook wordt bij de Mobil 1 Dutch Autosport Awards onder andere de beste internationale Nederlandse rijder bekendgemaakt. In deze categorie zijn Duits F3-kampioen Christijan Albers, Japans Nippon-kampioen Tom Coronel en Europees Porsche Supercup-kampioen Patrick Huisman de kandidaten.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.