Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

vrijdag
26 november 1999
 

[Autosite]
[BOL]
[Siteshopper]
[EUBOS.NL]
[Vacatures]
[Veilinghal]
[Netaspect]

Julia Roberts wil bruid
en moeder worden

door Henk van de Meyden - AMSTERDAM, vrijdag

Julia Roberts heeft haar studiobazen laten weten dat zij een jaar vrij neemt om met haar minnaar BEN BRATT, uit de serie Law and Order, te kunnen trouwen en een baby te krijgen!

Julia Roberts in 'The Runaway Bride'.

De ster uit de film PRETTY WOMAN en THE RUNAWAY BRIDE is erg opgewonden over haar komende huwelijk. "Ik ben de gelukkigste vrouw van de wereld", vertelde zij een vriendin. "Ik heb in Benjamin een echte soulmate gevonden. Hij is lief, slim en de meest sexy man die ik ooit heb ontmoet. Ben is vriendelijk en zit gewoon heel goed in zijn vel. Hij is knap, maar dat staat toch in de schaduw van zijn geweldige karakter. Dit is toch alles waar een meisje van kan dromen", aldus Julia.

De ster vervolgt: "Tot nu toe heb ik mijn carrière altijd belangrijker gevonden dan mannen, maar dat is nu afgelopen. Benjamin betekent voor mij meer dan welke filmrol ook." De 31-jarige actrice gaat al bijna twee jaar om met Ben Bratt en zij maakt van haar liefde voor hem geen geheim. "Ze is zo gelukkig, ze straalt dat uit", aldus een vriendin.

Julia spaart nu kosten noch moeite om van haar huwelijk een groot feest te maken. Dit in tegenstelling tot haar huwelijk met country-zanger Lyle Lovett, met wie zij in 1993 op heel sobere wijze in het huwelijk trad. Julia en Lyle scheidden eenentwintig maanden later. Julia gaf als reden op dat zij en haar man niet genoeg tijd voor elkaar hadden.

Trouwjurken

Maar ditmaal wil zij van haar huwelijk een succes en van de trouwdag een happening maken. Ze doet al maanden inkopen bij haar favoriete ontwerpers in New York en heeft nu al drie trouwjurken uitgekozen. "Ze heeft ze alle drie in haar kast", aldus een vriendin. "maar ze kan nog altijd niet beslissen welke ze zal dragen. Dat zal ze haar kennende pas op het laatste moment doen." Julia vertelde vrienden eveneens dat zij maar niet kan wachten om snel moeder te worden. Ook Bratt ziet zich graag gauw als vader. "Ik ben gemaakt om vader te worden", zei hij. "Ik wil graag een gezin hebben."

Een insider zei dat Julia nog veel werk heeft aan haar laatste film Erin Brockovich, waarin zij een advocaat speelt. "Sommige scènes moeten opnieuw worden opgenomen. Als zij daarmee klaar is, zal zij gaan trouwen. Ze heeft jarenlang zo hard gewerkt. Ze heeft tientallen miljoenen verdiend en nu wil ze een baby."

Julia's vrienden zijn heel gelukkig dat zij voor Benjamin Bratt uit de serie Law and Order heeft gekozen. Bratt: "Iedereen zegt hoeveel gelukkig maar ook aardiger zij nu is. Bij mij kan ze zich ontspannen. Ze was altijd zo in de verdediging over haar persoonlijke leven. Maar nu praat zij zelf in talkshows over haar nieuwe geluk."

Regisseur Gary Marshall, die met Julia werkte aan de film Runaway Bride, twijfelt er geen moment aan dat Benjamin Julia's hart echt heeft veroverd. "Toen ik haar regisseerde in Pretty Woman had ze problemen met allerlei vriendjes, relaties gingen aan en uit en dat was heel verwarrend. Maar nu heeft ze echt een vaste relatie. Ik denk echt dat ze heel veel om die jongen geeft. Toen we laatst in Baltimore aan het filmen waren, kwam hij daar helemaal naar toe om Julia alleen even goedendag te zeggen. Dat zegt mij genoeg. Waar vind je een jongen als hij?"

Julia zegt dat het liefde op het eerste gezicht was toen zij Benjamin in een restaurant in Manhattan ontmoette. "Toen hij binnen kwam lopen, keek ik naar hem en dacht: Dat is hem. Het leek of ik een klap op mijn hoofd kreeg. Sindsdien zijn we samen en het gaat steeds beter."

Julia en Bratt zijn nu op zoek naar een nieuw huis in Bratts woonplaats San Francisco. Ze kijken uit naar een villa in de exclusieve Pacific Heights-wijk en zijn geïnteresseerd in en huis van zestien miljoen gulden dat vlakbij een huis waar Sharon Stone met haar echtgenoot Phil Bronstein wonen.

"San Francisco is een geweldige plaats om kinderen te krijgen", zei Julia tegen haar vriendin.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.