Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

donderdag
18 november 1999
 

[Cybercard]
[Qxl]
[V & L informatica]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[Vacatures]

Shota Arveladze
uitgeschakeld

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, donderdag

Na al het blessureleed in de achterhoede lijkt nu de voorhoede van Ajax aan de beurt. Shota Arveladze volgt Jesper Gronkjaer en Kevin Bobson in hun weg richting lappenmand. De Georgiër onderging een knie-operatie waarbij enkele losse fragmenten werden verwijderd. De international is zeker tot de winterstop uitgeschakeld.

• PSV heeft het kleding-sponsorcontract met Nike na moeizame onderhandelingen met drie jaar verlengd. Daaraan is een optie voor nog eens drie jaar gekoppeld. Twee weken geleden verbond Nike zich al langer (tot medio 2006) aan de KNVB. Naast PSV kleden de Amerikanen ook FC Barcelona, Glasgow Rangers, Arsenal en Internazionale.

• KPN is het tiende bedrijf dat een founder-overeenkomst heeft gesloten met het Gelredome in Arnhem. De thuisbasis van Vitesse en het telecommunicatiebedrijf kwamen een akkoord voor tien jaar overeen.

• Het Nederlands elftal heeft zijn vrije val op de ranglijst van de wereldvoetbalbond FIFA niet kunnen breken. Na het 1-1 gelijke spel tegen Tsjechië bezet Oranje de zeventiende plaats van de mondiale voetballadder. Vorige maand stond het Nederlands elftal nog zestiende.

Ranglijst: 1. Brazilië 836 punten, 2. Frankrijk 770, 3. Tsjechië 768, 4. Spanje 758, 5. Duitsland 739, 17. Nederland 656.

• Bondscoach Nico Spreij heeft de Nederlandse zaalvoetbalselectie voor een toernooi in Singapore bekendgemaakt. Oranje strijdt van 1 tot en met 5 december samen met acht andere landen om een prijzenpot van 300.000 gulden. Het Nederlands team is in de poule ingedeeld met de Verenigde Staten en Korea.

Selectie: Sier, Momane, Roest (Hilversum), Tjaden, Frankfort, Zeelig (HV/SCN), Langenhuijsen, Lettinck, Talha (Den Haag/Trimeur), Leatemia (Bunga Melati), Marcé (ADL Copy), Thomassen (FCK De Hommel).






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.