Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
15 november 1999
 

[Qxl]
[Cybercard]
[V & L informatica]
[Vacatures]

Glorieuze rentree Karlijn Petri

Van onze hockeymedewerker - AMSTERDAM, maandag

De vrouwen van Rotterdam hebben de tweede plaats op de ranglijst overgenomen van Amsterdam. In een enerverend duel won Rotterdam in eigen huis met 2-1 van de ploeg uit de hoofdstad, met dank aan Karlijn Petri. De 21-jarige international zette met twee wonderschone doelpunten haar rentree extra luister bij. Petri zat drie weken langs de kant met een hamstringblessure, maar liet gisteren zien helemaal terug van weggeweest te zijn.

In Wassenaar kon HGC (1-2) het niet bolwerken tegen Den Bosch. Lieve van Kessel, dit seizoen overgekomen van Hilversum, scoorde tweemaal voor de landskampioen. Kampong behield de aansluiting met de bovenste drie ploegen door simpel met 5-1 te winnen van Nijmegen. Het verschil met HGC en Laren, dat niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Pinoké, is inmiddels opgelopen tot zes punten.

In de onderste regionen boekte debutant Push haar eerste zege in de hoofdklasse. Zwolle, eveneens debuterend dit seizoen, werd thuis met 2-0 verslagen. Nynke Goddijn en Asja van Hooijdonk zorgden ervoor dat er in Breda voor het eerst feest gevierd kon worden. Dat gebeurde niet in Hilversum, waar de thuisploeg met 5-0 flink de oren werd gewassen door het bezoekende Oranje Zwart.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.