Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

vrijdag
12 november 1999
 

[Qxl]
[Vacatures]
[Cybercard]
[NWI Officiele huizenkrant]
[V & L informatica]

Hamming langer bij Fortuna

SITTARD, vrijdag

Fortuna Sittard heeft het contract van Ronald Hamming tussentijds verlengd. De 26-jarige aanvaller heeft bij de Limburgse club bijgetekend tot medio 2003.

Zijn huidigde verbintenis liep nog door tot juli 2001. Hamming maakte dit seizoen tot nu toe vijf doelpunten voor Fortuna Sittard.

• PSV wil een deel van de geldboete die het woensdag van de Europese voetbalunie UEFA kreeg, verhalen op de fans. De voetbalclub kreeg de boete naar aanleiding van de ongeregeledheden tijdens het duel met Bayern München. Ruim 20.000 gulden moet de Eindhovense club betalen wegens wangedrag van een deel van de aanhang. Bayern-speler Lothar Matthaüs werd onder meer bekogeld met sinaasappelen en aanstekers. "We gaan met videobeelden proberen de daders op te sporen", zei voorlichter Salazar. "Het gaat niet eens zozeer om het geld, we willen duidelijk maken dat we dit gedrag niet tolereren."

• Fans van PSV die de topper tegen Feyenoord willen bezoeken, moeten zondag 28 november vroeg van huis. Het duel in de Kuip begint al om 13.00 uur. Burgemeester Opstelten van Rotterdam heeft uit veiligheidsoverwegingen geen toestemming gegeven voor het voorgenomen tijdstip van 18.00 uur. Om nu toch een rechtstreekse uitzending op Canal+ mogelijk te maken, is het duel vervroegd naar 13.00 uur.

• FC Zwolle-speler Remco Schol wordt niet geschorst voor zijn rode kaart in het duel met Dordrecht'90 afgelopen maandag. Na bestudering van de tv-beelden en de verklaringen besloot de KNVB-aanklager de zaak te seponeren. FC Zwolle leed met tien man tegen elf de eerste nederlaag van het seizoen (3-2).






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.