Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

donderdag
11 november 1999
 

[Euronet]
[Belastingdienst]
[Tele2]
[BOL]
[NWI Officiele huizenkrant]
[Primafoon opent je wereld]
[ABN AMRO]

Internet-klanten
woedend op Casema

DELFT, donderdag

De Wanadoo Internet Gebruikersgroep (WIG) overweegt een rechtszaak tegen Casema vanwege de beroerde kwaliteit van internet via de kabel. Het kabelbedrijf belooft in advertenties volgens WIG-woordvoerder R. Nyns kwaliteit die het in de praktijk niet waarmaakt.

De WIG reageerde gisteren erg boos op een brief van Casema, waarin het kabelbedrijf aangeeft niets aan de kwaliteitseisen te willen doen. "Internet is op bepaalde punten erg langzaam. Bovendien is de service buitengewoon slecht. Al diverse keren hebben we bij Casema aangeklopt, maar we komen er niet uit."

De WIG, die inmiddels 550 geïrriteerde leden vertegenwoordigt, is bezig met een klacht tegen de brancheorganisatie van internetproviders NLIP. "Op een gang naar de rechter zijn wij ons nog aan het oriënteren", zegt Nyns.

Volgens Casema is er niet veel aan de hand. "Sommige klachten zijn terecht", zegt een woordvoerder. "Daar doen we dan ook iets aan. Voor het bedrag dat we vragen, bieden we een goed product. We hebben 39.000 klanten. Daar komen er wekelijks nog eens 1.000 bij. Van al die mensen loopt er niet één weg. Dat zegt toch ook wel wat."

De woordvoerder vindt alle commentaar van de WIG een beetje flauw. "We hebben het idee dat de WIG-woordvoerder een aantal zaken door elkaar gooit. Een gang naar de rechter zouden we betreuren, maar zien we met het volste vertrouwen tegemoet."






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.