Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


donderdag
28 oktober 1999

 


[NWI Officiele huizenkrant]
[Prive Roddelbox]

Frank de Boer bijna fit

BARCELONA, donderdag

Frank de Boer maakt binnenkort waarschijnlijk zijn rentree in het basisteam van Barcelona. De verdediger is sneller dan verwacht hersteld van zijn blessure. De Boer viel op 2 oktober in de competitiewedstrijd tegen Valladolid uit met een kwetsuur aan de linkerknie. Hij miste daardoor onder meer de interland tegen Brazilië. De oud-ajacied wees een operatie af. Volgende week dinsdag reist hij met Barcelona af naar Italië, waar de Champions League-ontmoeting met Fiorentina wacht.

  • • Jo Bonfrère tekent volgende week een contract tot en met het WK voetbal 2002 als bondscoach van Nigeria. Bonfrère wordt ook verantwoordelijk voor het olympisch elftal en de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Nigeria. De Limburger leidde het land in 1996 in Atlanta naar olympisch goud. Daarna stapte hij over naar Qatar. Na omzwervingen in de Verenigde Arabische Emiraten en weer Qatar volgt hij nu landgenoot Thijs Libregts op, die werd ontslagen.
  • • De Britse aanvaller Ian Wright heeft een contract getekend bij Celtic. De voormalig international (35) speelde bij West Ham United en vormde voorheen met Dennis Bergkamp een gevaarlijk spitsenduo bij Arsenal. Wright moet bij de Schotten de geblesseerde Zweed Henrik Larsson vervangen.
  • • Francesco Guidolin volgt Sergio Buso op als trainer van de Italiaanse club Bologna. Buso bood zondag na de 0-0 tegen Verona zijn ontslag aan. Voorzitter Gazzoni weigerde dat direct te accepteren, maar vond het toch ook beter dat de twee partijen uit elkaar zouden gaan. Bologna, vorig jaar de grote verrassing, bezet in de Serie A de veertiende plaats met slechts een overwinning uit zeven wedstrijden.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.