Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


donderdag
28 oktober 1999

 


[Prive Roddelbox]
[NWI Officiele huizenkrant]

PSV verhuurt Demo

EINDHOVEN, donderdag

Igor Demo vertrekt met onmiddellijke ingang naar Borussia Mönchengladbach. PSV verhuurt de Slowaakse middenvelder voor de rest van het seizoen aan de club die in de Tweede Bundesliga uitkomt en wordt getraind door voormalige Twente-coach Hans Meyer. Mönchengladbach heeft tevens een optie tot koop.

PSV is overigens niet bang dat trainer Erik Gerets door de Europese voetbalunie UEFA wordt geschorst wegens het opstootje in de slotfase van het Champions-Leagueduel met Bayern Munchen. Gerets duwde Matthäus weg, waarna een rel onstond. Bayern legde Jeremies een boete op wegens zijn rode kaart, maar PSV is niet van plan zijn trainer te straffen.

Arnesen: "We zijn ook niet bevreesd voor een straf van de UEFA, want ik heb met de waarnemer gesproken en die heeft met geen woord over het incident gesproken. Waarom zouden wij hem dan wel straffen? Wat Gerets deed is misschien niet helemaal gepast, maar het hoorde bij de hectiek van de wedstrijd."

  • • FC Utrecht heeft de optie op Didier Martel gelicht. De Franse aanvaller ging gisteren akkoord met de aanbieding en verlengde zijn contract met twee jaar tot en met eind seizoen 2001/2002.
  • • De tuchtcommissie van de KNVB heeft de volgende schorsingen uitgesproken: Drie wedstrijden schorsing: Thijssens (Eindhoven); Twee wedstrijden: Olyslager, Vreman (beiden De Graafschap).






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.