Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
QuickAlert
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


dinsdag
12 oktober 1999

 


[Prive Roddelbox]
[CMG]

Sheffield United wil Kinkladze

SHEFFIELD, dinsdag

De Engelse club Sheffield United, uitkomend in de first division, wil Georgi Kinkladze overnemen van Ajax. ,,Ik kom vandaag naar Nederland om met hem te praten en ik hoop dat we er uit kunnen komen'', aldus manager Adrian Heath.

Kinkladze maakte mei vorig jaar voor ƒ15 miljoen de overstap van Manchester City naar Amsterdam. De Georgische international heeft in Amsterdam geen indruk kunnen maken en mag vertrekken. De Texas Group, een bedrijf van medevoorzitter Mike McDonald van Sheffield, wil de afkoopsom voor Kinkladze betalen. Het zou gaan om een bedrag van tien miljoen gulden.

• De bondscoach van Bosnië heeft zijn ontslag ingediend. Faruk Hadzibegic legde zijn functie neer omdat hij de nationale ploeg niet wist te leiden naar het EK volgend jaar in Nederland en België. In kwalificatiegroep 9 eindigde Bosnië als vierde.

• John de Wolf is opnieuw lange tijd uitgeschakeld door een blessure. De verdediger van Helmond Sport liep tijdens de training een scheurtje in de binnenmeniscus op. Hij is in Rotterdam geopereerd en moet minimaal een maand aan de kant blijven.

• De Russische voetbalbond heeft vier wedstrijdofficials voor de rest van het jaar geschorst. De vier, een scheidsrechter, twee assistenten en een reserve, kwamen vorige maand dronken aan op de luchthaven van Tel Aviv waar ze de wedstrijd in de UEFA-beker tussen Hapoel Haifa en het Belgische Club Brugge hadden moeten leiden. De arbiters moeten zich later deze maand ook tegenover de Europese voetbalbond UEFA verantwoorden.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.