Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
QuickAlert
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


dinsdag
12 oktober 1999

 


[CMG]
[Prive Roddelbox]

Knappe zege
Van Lottum

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, dinsdag

John van Lottum heeft in Singapore de tweede ronde bereikt ten koste van de Australiër Wayne Arthurs. Een knappe overwinning op een servicekanon, dat op Wimbledon (vierde ronde) en onlangs in de halve finales van de Davis Cup van zich deed spreken. Van Lottum zegevierde in Singapore via twee tiebreaks: 7-6, 7-6.

• Magnus Norman was in Shanghai uiteindelijk de sterkste. De als tweede gerangschikte Zweed versloeg in de uitgestelde finale de als eerste geplaatste Chileen Marcelo Rios met 2-6 6-3 7-5. De eindstrijd was wegens regen verschoven.

• Miriam Oremans vergaat het veel minder goed in het vrouwencircuit. De Berlicumse overleefde de eerste ronde van het tennistoernooi in Zürich niet. Oremans verloor in twee sets van de Italiaanse Silvia Farina, 4-6 3-6. Vorige maand ging Oremans in de eerste ronde van het toernooi in Luxemburg ook al onderuit tegen Farina.

• Singapore, 1,5 miljoen gulden. Eerste ronde: Van Lottum (Ned) - Arthurs (Aus) 7-6 7-6, Ljubicic (Kro) - Mirnyi (WRu) 7-6 6-4, Huet (Fra) - Kulti (Zwe) 7-5 6-4.

Wenen. Mannen, 1,6 miljoen gulden. Eerste ronde: Siemerink (Ned) - Clément (Fra) 5-7 7-6 7-6, Federer (Zwi) - Spadea (VSt) 6-4 6-2, Rusedski (GBr/5) - Johansson (Zwe) 4-6 6-3 7-6.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.