De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] ReiswereldDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


zaterdag
21 augustus 1999

 


[Postbank]
[Quicklink]
[BOL, voor al uw boeken]
[CMG]
[Postbank Aandelenfonds]
[Primafoon]
[Dell]

BZN-zanger Jan Keizer in
ziekenhuis met hartklachten

door Henk van der Meyden - HOORN, zaterdag

BZN-zanger Jan Keizer (50) is met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis in Hoorn.

Hij ligt er op het ogenblik aan de hartbewaking. Zijn manager Dick de Boer zei gisteren: "Jan voelde zich al enige tijd niet zo fit. Maar hij wilde toch doorwerken. Zo stond hij er nog op, ondanks de pijnen in zijn borst, om donderdagavond zijn nieuwe single met BZN te promoten in het RTL 4 programma Straat op Stelten. Baby voulez-vous is de titel van deze single die hij zelf geschreven heeft. Maar ik moest het optreden op het laatste moment afzeggen. Tijdens de opname was Jan op weg naar het ziekenhuis."

"Keizer kreeg voor het eerst problemen met zijn gezondheid in juli toen we onze special voor onze nieuwe cd The Best Days Of My Life opnamen in Ierland. Hij had pijnen in de borst en last met het lopen. Keizer dacht echter dat hij zich vertild had met het dragen van koffers..."

Tijdens zijn vakantie aan het Garda-meer voelde hij zich niet goed. Hij had opnieuw pijnen in de borst en moest zich heel rustig houden. Thuis gekomen zei zijn arts na een zogenaamde inspanningstest dat Jan zich verder moet laten onderzoek in het ziekenhuis. Daar besliste men dat hij moest worden opgenomen.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.