De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[BOL, voor al uw boeken]
[KPN]
[FBTO verzekeringen]
[Prive Roddelbox]

Pollux heeft titel voor het grijpen

Van onze volleybalmedewerker - AMSTELVEEN, maandag

Het lijkt er op dat ook Schipper/Martinus er niet in zal slagen het onstuimige Arke/Pollux van de landstitel af te houden. In de eigen Bankrashal was de nummer twee van de competitie niet in staat op gelijke hoogte te komen met de nummer vijf van de plaatsingslijst.

Pollux, dat eerder in de eigen hal met 3-1 wist te winnen, stond in de tweede finalewedstrijd zelfs geen set af (19-25, 23-25, 17-25). De bezoekende ploeg bleef frank en vrij spelen, terwijl de gespannen pupillen van trainer Frank van Rooijen in geen enkele fase echt konden overtuigen.

Donderdag krijgt de ingrijpend omgebouwde formatie uit Twente in de eigen sporthal de kans om de landstitel te prolongeren. Als Pollux dan nog steeds onbevangen kan blijven spelen, zal dat ook gaan gebeuren. Alleen als het team van Jan Berendsen te veel over het naderende succes gaat nadenken, krijgt Martinus nog een kans.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.