De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[FBTO verzekeringen]
[BOL, voor al uw boeken]
[KPN]
[Prive Roddelbox]

Van Gaal contra Spaanse premier

Van onze sportcorrespondent - BARCELONA, maandag

Louis van Gaal kan het maar moeilijk verkroppen als politici kritiek leveren op het aantal Nederlanders bij FC Barcelona. Onlangs zette Van Gaal de Catalaanse president Jordi Pujol op zijn nummer toen deze zich publiekelijk een voorstander toonde van een groter aantal Catalanen in Barça.

Dit weekeinde diende Van Gaal de Spaanse premier Jose Maria Aznar fel van repliek. "Het is onbegrijpelijk dat het Spaanse elftal onder de 20 wereldkampioen wordt en het team onder de 16 de Europese titel behaalt en de grote clubs van de Liga met slechts twee Spanjaarden spelen en negen buitenlanders", klaagde Aznar op een partijbijeenkomst in Valencia.

"De premier moet zich met zijn eigen zaken bemoeien. Net als Pujol weet Aznar niets van beroepsvoetbal. Ze doen er goed aan alleen maar over politiek te praten", aldus een getergde Van Gaal.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.