De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[Prive Roddelbox]
[BOL, voor al uw boeken]
[FBTO verzekeringen]
[KPN]

Van Raaij hekelt amateurisme

Van onze Telesportredactie - EINDHOVEN, maandag

PSV-voorzitter Harry van Raaij zal dit seizoen niet meer ingrijpen om een einde te maken aan de malaise in zijn club. Waar hij verleden week de spelers nog kritisch toesprak en Erwin Koeman aan de technische staf toevoegde, is zijn rol de laatste twee wedstrijden uitgespeeld. "Ik kan en zal ook niets meer doen", verklaarde hij.

"Tegen Fortuna werd andermaal dramatisch slecht verdedigd", keek Van Raaij terug. "Puur amateurisme. De tegenstander kreeg het ene na het andere geschenk. Aan de inzet van de spelers ligt het niet. Ik weet niet hoe ik voor de laatste twee wedstrijden het tij nog kan keren. Ik kan de spelersgroep alleen waarschuwen dat ze moeten opletten, anders spelen we volgend jaar niet eens in de UEFA Cup. Ik had liever gezien dat dit seizoen vandaag dan morgen voorbij is."

Voor de komende wedstrijd tegen AZ moet PSV de spelbepalende spelers Ruud van Nistelrooy, André Ooijer en Yuri Nikiforov missen wegens een schorsing.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.