De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[FBTO verzekeringen]
[KPN]
[Prive Roddelbox]
[BOL, voor al uw boeken]

Adriaanse rekent op vertrek Hyypiä

Van onze speciale verslaggever - TILBURG, maandag

Co Adriaanse houdt serieus rekening met het vertrek van Sami Hyypiä. Tegen MVV werd de Finse centrumverdediger van Willem II door vier mensen van Liverpool bekeken. Adriaanse zei niet verrast te zijn door de Engelse interesse. "Sami zou perfect passen in de Premier League. Hij wint elk kopduel en heeft een goede lange trap. Neemt niet weg dat ik hem graag wil behouden, maar het wordt een moeilijk verhaal als een voetballer elders ongeveer vijf keer zoveel kan gaan verdienen. De kans is groot dat hij gaat."

Als Hyypiä en eventueel ook Adil Ramzi vertrekt, hoopt Adriaanse tenminste twee nieuwe spelers aan te trekken. Eventuele deelname aan de Champions League betekent overigens niet dat Willem II de begroting voor het komend seizoen spectaculair kan aanpassen. Vanwege het startgeld (2 miljoen) en tv-inkomsten in het Europese toptoernooi verwacht Adriaanse een minimale verhoging van 16,5 miljoen naar 18 à 19 miljoen gulden.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.