De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[FBTO verzekeringen]
[Prive Roddelbox]
[KPN]
[BOL, voor al uw boeken]

Voorzitter judobond stapt op

Van onze judomedewerker - NIEUWEGEIN, maandag

Koos Letterie is opgestapt als voorzitter van de judobond. In zijn kielzog legde ook vice-voozitter Emiel van Marion tijdens de bondsvergadering van zaterdag zijn functie neer.

Aanleiding voor deze drastische stap is de kritiek van de achterban op het functioneren van Letterie, die door de voorzitter en zijn rechterhand werd uitgelegd als een motie van wantrouwen. "Als er geen vertrouwen meer is, dan houdt het op", zei Van Marion, die niet dieper op de zaak in wilde gaan.

Aanvankelijk zou ook hoofdbestuurslid Henri Kooiman opstappen, maar hij kwam op die beslissing terug en gaat nu samen met de overgebleven vier bestuursleden tot de najaarsvergadering de kar trekken. Enkele weken geleden al stapte Leo de Vries van de topsportcommissie op na onenigheid met het bestuur.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.