De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[Prive Roddelbox]
[Autosite]
[ABN AMRO]
[BOL, voor al uw  boeken]
[KPN]

Milosevic stalt zijn
vermogen in Zuid-Afrika

JOHANNESBURG, maandag

Kort na de eerste luchtaanvallen van de NAVO heeft de Joegoslavische president Milosevic in het geheim het grootste deel van zijn vermogen overgebracht naar Zuid-Afrika. In Belgrado en Londen wordt gefluisterd dat Milosevic daar na de oorlog indien noodzakelijk ook zelf een veilig heenkomen hoopt te vinden.

Het Zuid-Afrikaanse weekblad Sunday Times meldde gisteren dat Marko, de 24-jarige zoon van Milosevic, enkele dagen voor het begin van de luchtaanvallen is gesignaleerd in het zakendistrict van Johannesburg.

Daar zou hij het geld van zijn familie met behulp van tussenpersonen hebben gestald. Het weekblad schat het vermogen van Milosevic en zijn familie op bijna twee miljard gulden.

De Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela heeft gisteren gezegd naar aanleiding van deze berichten dat Milosevic niets in de weg zal worden gelegd als hij besluit naar Zuid-Afrika besluit te komen. "Wij wijzen niemand de deur." (ANP/AFP)






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.