De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
10 mei 1999

 


[Compu'Train]
[CMG]
[World OnLine]
[Matchbank]
[Gouden Gids]
[BOL, voor al uw boeken]
[Hi Prepay]

Kratje bier redt leven autorijder

door Joan van den Dungen - SUSTEREN, maandag

Een krat bier achterin zijn auto heeft gistermorgen het leven gered van een 31-jarige automobilist uit Roermond. Het slachtoffer raakte in het Limburgse Susteren door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom.

De auto vloog direct in brand. Omstanders trachtten nog de bestuurder, die bekneld zat, uit het wrak te halen. Omdat dit niet lukte, hielden zij hem in de brandende auto nat met bier dat achterin de wagen stond.

Een omwonende wist later de auto te blussen met enkele emmers water. Volgens de politie hebben de omstanders door hun kordate optreden voorkomen dat de Limburger levend zou verbranden.

Het slachtoffer is met zware verwondingen aan beide benen opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Een vrouw die naast hem zat, raakte licht gewond.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.