De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
12 april 1999

 


[ABN AMRO]
[BOL, voor al uw boeken]
[Netevents]
[Prive Roddelbox]

Saaiheid troef op Vijverberg

Van onze sportcorrespondent - DOETINCHEM, maandag

Als voetbal zo gespeeld wordt als zaterdagavond op de Vijverberg is er niet veel aan. Het publiek dat De Graafschap-Fortuna Sittard was afgekomen, liet het ongenoegen daarom vaak blijken. Beide ploegen kregen met 0-0 één punt dus teveel. De Doetinchemmers speelden zich daarmee echter wel veilig en spelen volgend jaar voor het vijfde achtereenvolgende jaar in de hoogste klasse, een record voor Doetinchem.

Het was een wedstrijd met weinig uitgespeelde kansen. Eric Viscaal kreeg er twee, maar vond Arno van der Zwam op zijn weg. Dennis Gerritsen zag een schot op de paal belanden en Eef de Jong zag een kopbal van de doellijn gehaald. Fortuna Sittard, dat in gedachten al bij het komende bekerduel met PSV was, kreeg er twee maar Regillio Simons en Michael Jeffrey deden er niets mee.

Fortuna-trainer Bert van Marwijk had topscorer Ronald Hamming en Kevin Hofland thuis gelaten; zij werden klaargestoomd voor de wedstrijd van morgen in Eindhoven.

De Graafschap - Fortuna Sittard 0-0. Scheidsrechter: Braamhaar. Toeschouwers: 8700. Gele kaart: Gesthuizen en Segrean (Fortuna Sittard).






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.