De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
[I-mail]

 


maandag
12 april 1999

 


[BOL, voor al uw boeken]
[Rabobank]
[V & L informatica]
[KPN Business Center]
[ING-Bank]

Rabobank in supermarkt Haaksbergen

Van onze financiële redactie - UTRECHT, maandag

Vanaf half mei kunnen klanten van de Rabobank in Haaksbergen voor hun bankzaken terecht in de supermarkt.

De bank begint dan een proef met een bankbalie voor eenvoudige bankdiensten. Voor een hypotheekadvies kan de klant daar niet terecht. Het bankfiliaal kent dezelfde openingstijden als de supermarkt waarin het komt.

Als de proef slaagt, verwacht de bank in een paar jaar een stuk of tien van dergelijke bankshops in supermarkten te openen.

"Wij proberen alle distributiekanalen te gebruiken die onze klanten praktisch vinden. In dit geval zouden ze verder weg moeten om bij een Rabobank te komen. Het is geen vervanging voor onze bestaande kantoren", zegt een woordvoerder.

Hij stelt dat het geen defensieve actie is tegen dreiging van Albert Heijn. Het gerucht blijft circuleren dat dit concern zelf in de eigen winkels bankdiensten wil gaan aanbieden.

"Wij doen het om onze klant te plezieren. We hebben bijvoorbeeld ook een bankbus en we houden zittingen in bejaardenhuizen om daar te zijn waar onze klant is."






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.