&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


dinsdag
9 februari 1999

 


[Autosite]
[ABN AMRO]

Weer kritiek op Overmars

Van onze sportcorrespondent - LONDEN, dinsdag

Voor de tweede keer in korte tijd heeft Arsenal-spits Nicolas Anelka via de media de aanval op collega Marc Overmars geopend. Volgens Anelka speelt Overmars alleen maar voor zichzelf en krijgt hij geen bruikbare ballen van de Nederlander. "Waarom zou ik dit voor me houden als ik iedere keer als een hond achter de kruisraketten die hij schiet, aan moet rennen?" aldus Anelka. De uitlatingen van de Fransman bereikten via L'Equipe het afgelopen weekeinde Engeland via de Mirror. Eerder noemde Anelka zowel Overmars als Dennis Bergkamp veel te zelfzuchtig.

Paul Merson heeft zich afgemeld voor de oefeninterland van Engeland tegen wereldkampioen Frankrijk, morgen op Wembley. De middenvelder van Aston Villa kreeg in de wedstrijd tegen Blackburn Rovers weer last van zijn rug. Interim-bondscoach Howard Wilkinson riep Jason Wilcox (Blackburn) op als vervanger.

• De Belgische international Marc Wilmots, die uitkomt voor het Duitse Schalke'04, is wegens een enkelblessure zeker twee maanden uitgeschakeld. Bij een medisch onderzoek bleek zich vocht te hebben opgehoopt in het gewricht. Wilmots is na eerdere blessures vaak te snel teruggekomen. "Die fout zal ik niet weer maken", zei hij. "Ik zal geen bal aanraken voor eind maart."






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.