&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


vrijdag
22 januari 1999

 



Feyenoord spoelt kater weg
met strandwandeling

Van onze Telesportredactie - BELEK, vrijdag

Met een gezonde strandwandeling poetste Feyenoord gisteren de kater van Istanboel weg. De ploeg van Leo Beenhakker ging in het zonnige Turkije over op de orde van de dag en leek de diefstal uit hun kleedkamer aardig te hebben verwerkt. "Twee politieagenten hebben met schrijfmachines uit 1932 de aangiften allemaal verwerkt en de papierwinkel is nu in orde. Dat betekent, dat ook Dudek morgen Turkije zonder problemen uit kan en ook Nederland binnen mag", zei Hans Hagelstein.

De Poolse doelman was niet alleen zijn trouwring, maar z'n paspoort, Poolse en Nederlandse rijbewijs kwijtgeraakt. "Het wordt een enorme klus om dat weer in orde te maken. Het moet namelijk allemaal via Polen gebeuren", wist de manager van Feyenoord.

• De selectie van Feyenoord kan na een gezonde strandwandeling al weer lachen. De brutale kleedkamerroof in Istanboel zullen de Rotterdammers echter niet snel vergeten.

FOTO: JAN STAPPENBELD

Turkse kranten spraken schande van de brutale kleedkamerroof. "De politie vond het ook heel vervelend. Dit is met oog op het toerisme ook niet best voor de reputatie van Turkije. Vandaag zetten ze zelfs een politieagent in onze kleedkamer, maar dat is een beetje het verhaal van het kalf dat al verdronken is. Iedereen hier zit er mee in zijn maag, maar Galatasaray heeft nog helemaal niets van zich laten horen. Ze hebben ons nog geen hand gegeven. Kennelijk liggen ze er niet wakker van", aldus Hagelstein.

Ferry de Haan kwam ook nog gehavend uit het duel met de Turken. De verdediger kwam in Istanboel verkeerd terecht en verdraaide zijn rechterknie. De mediale band bleek verrekt, terwijl mogelijk ook de meniscus stuk is. Met een knieband deed hij gisteren overigens alweer de eerste voorzichtige oefeningen.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.