De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

23 november 2000 
PC Thuis 

PC Thuis Home 
De Telegraaf-i 

PC Idee 2001 Trofee

Bedenk een leuk idee dat het gebruik van de pc leuker of nuttiger kan maken. De meest originele inzendingen dingen mee naar de PC Idee 2001 Trofee. Hiervoor is ƒ25.000 beschikbaar. De hoofdprijs is een cheque van ƒ10.000. De tweede prijs is ƒ3.000, de derde prijs ƒ1.500. Daarnaast krijgen de tien beste inzendingen een pakket Davilex software ter waarde van ruim ƒ1.000.

Dagblad De Telegraaf houdt deze wedstrijd samen met Davilex Software, dit jaar voor de vierde keer. De opdracht is iets te bedenken dat de pc thuis, op school of op het werk nog handiger maakt. Dat kan leuke software zijn, een bijzondere computergame of een nieuwe toepassing van internet.

De jury onder leiding van Davilex-directeur Steven Rottier zal vooral letten op de praktische uitvoerbaarheid van het plan. Begin met een bondige omschrijving van het idee. Geef vervolgens aan hoe dit idee in een product of dienst kan worden vertaald. Liefst zo concreet mogelijk. Bij identieke inzendingen zal het best uitgewerkte plan winnen.

In de krant van dinsdag 19 december zullen de vijf beste inzendingen worden gepubliceerd, die tot dan toe zijn binnengekomen. Ook www.telegraaf.nl zal er aandacht aan besteden.

Stuur uw inzending naar:
Redactie Pagina i-Mail
Dagblad De Telegraaf
Postbus 500
1000 AM Amsterdam

Of stuur een e-mail naar pcidee@telegraaf.nl.
Voeg beslist geen attachments toe!

Personeel (en hun gezin) van De Telegraaf en Davilex is van deelname uitgesloten. De uiterste datum van inzending is maandag 8 januari a.s. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bedenk dat de beste ideeën in aanmerking komen voor publicatie. Door inzending geeft U daarvoor automatisch toestemming. Hetzelfde geldt voor het gebruik ervan. De kans is groot dat uw idee ook daadwerkelijk door Davilex op de markt gebracht wordt. Publicatie van de uitslag volgt op dinsdag 6 februari.

1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">