De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

23 november 2000 
PC Thuis 

PC Thuis Home 
De Telegraaf-i 

HCC Dagen 2000 megacomputerfestijn

Van vrijdag tot en met zondag worden de HCC Dagen gehouden, het jaarlijkse computerfestijn in ditmaal zes volle Utrechtse Jaarbeurshallen. Waar geen enkele organisator van computerbeurzen in slaagt, lukt het de Hobby Computer Club wel: een evenement te houden waar zo'n 125.000 bezoekers op af komen. Het is een echte consumentenbeurs met een unieke combinatie van informatie, demonstratie, (stunt-)verkoop en show.

Informatie

HCC Dagen 2000 vindt plaats in hal 7 tot en met 12 van de Jaarbeurs Utrecht.

De entree kost ƒ17,50. HCC-leden en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Je vindt er deelnemers van uiteenlopende pluimage, van het oppermachtige Microsoft tot de computerhandel op de hoek. De laatste jaren zijn grote ondernemingen als KPN en Philips de beurs serieus gaan nemen. Ze zijn daar nadrukkelijk aanwezig, zonder dat 'de kleine man' met zijn partij goedkope software wordt weggedrukt.

De koopjesjagers zullen morgen om 10.00 uur wanneer de beurs open gaat, direct hun slag slaan. Tot ver na sluitingstijd (17.00 uur) zal op het Jaarbeursterrein het geratel te horen zijn van de steekwagentjes vol koopjes.

Behalve voor voordelige aanbiedingen komt de bezoeker dit jaar ook om een goede indruk te krijgen van nieuwe technieken. KPN Telecom en Cistron demonstreren hoe snel de internettoegang wordt met ADSL. Speciale aandacht is er dit jaar voor robots. Begin dit jaar schreef de uitgeverij Elektuur een robot- ontwerpwedstrijd uit. Alle inzendingen zijn werkend tijdens de beurs te bewonderen.

1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">