&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Ins en outs van de beurs

Bijna klaar met een studie economie, techniek of rechten, maar er nog niet helemaal uit wat voor baan het straks moet worden? Of er wel al uit, maar niet zeker of je wel geschikt bent? Dan is er een goede reden om naar de carrièrebeurs te gaan.

Op deze beurs, die op 5 en 6 maart gehouden wordt in de Amsterdamse RAI, presenteren zich meer dan honderd potentiële werkgevers met wie de bezoeker kan kennismaken. Het is ook mogelijk om alvast bij drie bedrijven die op de beurs staan te solliciteren. Informatie hierover is te vinden op de site van de carrièrebeurs, www.carrierebeurs.nl.

Op deze site kan er ook ingeschreven worden voor een van de work-shops die de verschillende bedrijven geven. Zo kan er bijvoorbeeld een work-shop in 'assessment training' gevolgd worden en een over solliciteren via internet. Professionals op de beurs kunnen alles vertellen over de ins- en outs van solliciteren in het algemeen.

Wie tenslotte benieuwd is hoe anderen erin geslaagd zijn aan de top te komen, kan tijdens een forum vragen stellen aan advocaat mr. A. Moszkowicz, minister A. Jorritsma, lid van de Raad van Bestuur R. van den Brink van de ABN Amro en directeur van softwarebedrijf CMG Nederland C. Stutterheim. Het forum wordt geleid door Daniëlle Overgaag.