Op 'troost-bezoek' bij Dream Team III

ATLANTA, donderdag - De 14-jarige dochter van de vrouw die zaterdag om het leven kwam door de bomaanslag in het Centennial Park van de Olympische Spelen heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het Dream Team III. Fallon Stubbs mocht speciaal hiervoor enige uren het ziekenhuis verlaten.

Het meisje heeft diepe vleeswonden aan armen en benen, opgelopen door de explosie. Ze was samen met haar moeder Alice Hawthorne in de vroege uren van zaterdag aanwezig in het Centennial Park, op het moment dat de bom ontplofte. In het hotel van het Dream Team maakte Fallon eerste kennis met de wereldberoemde foreward Charles Barkley. 'Sir Charles' deed haar zijn trainingsjack cadeau. Van andere spelers kreeg ze sportschoenen en ballen met handtekeningen. Ook mocht ze foto's maken van de sterren.

Verder werd Fallon uitgenodigd door de spelers om aanwezig te zijn bij hun wedstrijd tegen Brazilië, in de kwartfinales van het toernooi. Dat ze daarna terugkeerde naar het ziekenhuis had niet direct te maken met haar verwondingen, maar meer met een ziekte waaraan ze al werd behandeld voor de aanslag.